Sztárok

Sztár lesz a színész kisfiából!

Will Smith fia is karriert épít.

Még csak nem is kamasz, de már keményen dolgozik. Jaden Smith apait-anyait belead a munkába, igaz, nagy felelősséget is vállalt: ő A karate kölyök címszereplője. A film lazán követi az 1984-es eredeti történetét. Ezúttal egy családi okok miatt Pekingbe keveredő srácról szól. Jaden a forgatás megkezdése előtt három hónapig járt kungfuedzésre otthon, Los Angelesben, majd a pekingi forgatás négy hónapja alatt is keményen dolgozott. Mivel korábban sokat tanult táncolni, a mozgás viszonylag könnyen ment neki – a kínai nyelvleckékkel több gondja akadt.

A harcművészet terén elért gyors sikereket részben megmagyarázza, hogy a 11 éves srácnak nem akárki volt a mestere: a filmben és az életben is Jackie Chan vállalta ezt a szerepet.

„A srác nagy mókamester és kemény legény – nyilatkozta Chan. – A film története szerint alaposan megizzasztom, de amikor nem ment a kamera, főleg csak dicsértem. Nyilván. Nem akartam magamra haragítani az apukáját. Az apuka ugyanis Will Smith, aki Jada Pinkett Smithszel együtt producere és ötletgazdája is a filmnek. De a sztár ezúttal: a fiuk.”

Sztár lesz a színész kisfiából!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top