Sztárok

Brad Pitt világsztárral lépett félre – Jolie őrjöng

Miután egy szudáni modell azt állította, hogy szerelemgyereke született Brad Pitt-től, a világsztár megint hűtlenkedett. A szívtipró állítólag Natalie Portmannel szűrte össze a levet.

Brad Pitt megint szeretőt tart – számolt be a szenzációs hírről az amerikai Globe magazin. A világ leghíresebb szívtiprója állítólag Natalie Portmannel szűrte össze a levet, a páros titokban kivett egy szállodai szobát is, és ott találkozgatnak. Ám hiába jelentkeztek be mindig álnéven, Pitt lebukott, és élettársa, Angelina Jolie irtózatos botrányt rendezett.
„Angelina üvöltözött, majd foggal-körömmel nekiesett Bradnek. Összeverekedtek, Angie még fojtogatta is Bradet. Hatalmas botrány volt” – mesélte a lapnak a pár közeli ismerőse, aki szerint Brad komolyan belezúgott a huszonkilenc éves színésznőbe, noha Jolie kijelentette: ha még egyszer találkoznak, akkor végleg szakít vele.

Brad Pitt világsztárral lépett félre -Jolie őrjöng

 

Brad Pitt világsztárral lépett félre -Jolie őrjöng

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top