Sztárok

Schobert Norbi kikészült és dühöng

Egyfolytában háborog Schobert Norbi, ha olyan cikket, kutatást vagy hirdetést lát, ahol szerinte nem működő vagy nem bizonyított módszerrel ígérnek gyors fogyást. Norbi szerint gyomorforgató, ahogyan átvágják a súlyproblémákkal küszködő embereket.

Képtelen szó nélkül hagyni a fogyással, lefogyasztással kapcsolatos híreket Schobert Norbi. A fitneszguru az egyik közösségi portálon valóságos hadjáratot folytat a naponta megjelenő hírek, hirdetések, új módszerek ellen. Dühöng, mondja a magáét, ha úgy érzi: olyan módszert hirdetnek, ami nem bizonyított, vagy netán még ártalmas is.

Norbi legutóbb Gombos Edinának ment neki. A fitneszguru szerint a szőke műsorvezetőnő által reklámozott, édesgyökért tartalmazó fogyókúrás módszer nemes egyszerűséggel tömeggyilkos módszer. De hasonlóan nincs ínyére az egyik, fogyókúrás ételeket is forgalmazó cég sem, a vállalatot a közelmúltban büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal. Norbi szerint nem véletlenül…

Schobert Norbi kikészült és dühöng

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top