Sztárok

Meglesték fürdés közben Liptai Claudiát

Fürdőzés közben kapta lencsevégre titokban Liptai Claudiát a Bors című napilap. A műsorvezetőnő piros bikiniben flangál a strandon a képeken, arról pedig csak találgatni lehet, hogy mennyire örül a róla készült fotóknak...

Meglesték fürdés közben Liptai ClaudiátLiptai Claudia már Siófokon sincs biztonságban a szemfüles paparazzók elől. A műsorvezető a Mokka stábjával leköltözött Siófokra, és amikor nincs adás, szívesen strandol. A napilap fotóriportere a strandon kapta lencsevégre Liptait, aki piros bikinijében fürdőzött a parton.

Liptai korábban nem szívesen mutogatta magát bikiniben a nagyközönség előtt, hiszen nem tartotta alakját elég tökéletesnek. Aztán a Playboy-fotózás miatt lefogyott, és azóta sokkal büszkébb kerekded formáira.

Igaz, a fórumozók már bírálják, hogy a valóságban nem úgy néz ki, mint a Playboy fotóin, de ezt nem lehet Liptainak felróni, hiszen a színes magazinokban készült fotókat köztudottan retusálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top