Sztárok

Mi lett vele?

Sarah Polley, a Váratlan utazás Sarah Stanlye-je mindössze hatéves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba, amelyhez ő maga válogatta a szereplőket. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.

Sarah Polley mindig is színésznő szeretett volna lenni, ám így utólag azt mondja, inkább élte volna a civil gyerekek életét. Sorsdöntő volt azonban, mikor édesanyja segítségével beválogatták egy kanadai produkcióba, a protekcióra azonban csak eddig a pillanatig volt szüksége, tehetsége hamar megmutatkozott. Így kapta meg tízévesen a Váratlan utazás főszerepét, amellyel egy csapásra világhírű lett, és persze nagyon gazdag. A sorozatot a vége előtt otthagyta, mivel nem tudott azonosulni a stúdió elvárásaival, ám karrierje azóta is töretlen. A legnagyobb kanadai rendezők versengtek a kegyeiért, és persze Hollywood is ostromolni kezdte, Polley azonban a mai napig ellenáll a film fővárosának. Cameron Crow két világsztárt is veszített, mikor felkérte Pollyet a Majdnem híres  főszereplére, hiszen a színésznő is nemet mondott, és Brad Pitt is visszakozott, miután kiderült, hogy nem Polley lesz a partnere. Sarah évente három-négy filmet forgat, emellett pedig forgatókönyvet ír, és rövidfilmeket rendez, magánélete azonban közel sem ilyen sikeres, nemrég vált el szakmabeli férjétől.

Mi lett vele?

 

A STORY TV4 augusztus 30-tól tűzi műsorára a Váratlan utazást. A Lucy Maud Montgomery regényéből készült kanadai sorozat a XX. század elején, Avonlea-ban játszódik. Sarah Stanley (Sarah Polley), miután elveszti édesanyját, a Prince Edward szigetén lévő városkába érkezik és a kissé erőszakos és konzervatív Hetty King (Jackie Burroughs) gyámsága alá kerül. A humorban és váratlan fordulatokban bővelkedő történetet és a bájos, szeretnivaló karaktereket  ezentúl a STORY TV4-n láthatják minden hétköznap 15.40 –kor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top