Sztárok

Szégyellte anyját az X-Faktor zsűritagja

Geszti Péternek napjainkban legendásan jó a kapcsolata az édesanyjával. Ám nem volt ez mindig így, az X-Faktor zsűritagja egy időben szégyellte nagy hangú szülőjét.

“Az édesanyámat én tulajdonképpen sokkal később „fedeztem fel” magamnak. Sokáig az apám volt a fő érzelmi támasz. Anyámat, ha valaki nem megfelelő stílusban szólította meg, vagy konfliktusa akadt, akkor abból volt balhé. Az édesanyámban egy ezer wattos erősítő van beszerelve, ha kiengedi a hangját. Olykor ez roppant kínos tud lenni. Egyszer a Radnóti Színházban egy Karinthy estet néztünk meg hármasban, és az egyik poénnal úgy elkezdett röhögni, miközben a közönség már elcsendesedett, hogy nem bírta abba hagyni, még Kern András is zavarba jött tőle. Kamaszkori leválásom volt, mikor ő a munkahelyére én meg az iskolába mentem, a buszon nem voltam hajlandó annál az ajtónál felszállni ahol ő. Három ajtóval hátrább akartam kerülni. Iszonyatosan szeretetreméltó és  nagyon művelt ember, de akkoriban úgy éreztem, hogy sok nekem” – mesélte Geszti Péter, aki napjainkban rajongásig szereti a Sláger rádió által híressé lett Márta nénit.

 

Szégyellte anyját az X-Faktor zsűritagja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top