Sztárok

Megmérgezi-e a szerelmet egy tehetségkutató?

Hogy az X-Faktor versenyzői között szövődnek-e szerelmek, az még a jövő zenéje. Azt viszont már láthattuk, hogy sokan a szerelmükkel együtt indultak el a tehetségkutatóban. De vajon milyen hatással van a verseny a kapcsolatukra? Az egyik páros máris szakított!

Muri Enikő és Káli Gergely
Máris szakítottak

Muri Enikőre és Káli Gergelyre az X-Faktor első adásában figyelhettünk föl, nemcsak azért, mert Enikőnek remek hangja van, hanem azért is, mert míg ő sikert aratott, addig külön induló párját a zsűri nehezen engedte csak tovább.

A pár fél éve volt együtt, sok ismerősük meg is kérdezte tőlük, hogy miért nem együtt indultak a versenyen. Enikő elárulta, hogy erre nem is gondoltak, ugyanis zenei világuk elég különböző: Enikőhöz a popos irány, Gergelyhez pedig a swing áll közelebb.

„De azért is indultunk külön, mert így több esély van arra, hogy kettőnk közül valamelyikünk továbbjut – meséli Enikő. – Természetesen számolunk azzal, hogy a fordulók során egyikünk kieshet; ha ez megtörténne, akkor erősít mindkettőnket az a tudat, hogy legalább megpróbáltuk, és majd más irányból igyekszünk megközelíteni a célt.” – nyilatkozta Enikő még a Tábor előtt. Ott azonban meglepő módon már a párjától külön készült a versenyre. Kiderült a két forduló között szakítottak.

 

Muri Enikő és Káli Gergely
Muri Enikő és Káli Gergely
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Varga Lilla és Bartha Ákos
„A boldogságunk sokkal fontosabb, mint a produkció”

Lilla és Ákos duója a tehetségkutató harmadik részében vonta magára a figyelmet. Megismerkedésük is a zenéhez köthető, hiszen a közös zenélgetések során kerültek egyre közelebb egymáshoz tavaly novemberben. Ellentétben az előző párossal, ők csak együtt hajlandóak a show-ban fellépni; ha egyiküket valamiért ki akarnák ejteni a versenyből, akkor a másik sem folytatja tovább.

A Nők Lapja Cafénak azt is elmondták: nem félnek attól, hogy a műsorral járó stressz és reflektorfény ártana a kapcsolatuknak: „Nem hagyjuk, hogy nézeteltérés alakuljon ki kettőnk között, erre különösen oda fogunk figyelni, ugyanis a kapcsolatunk és a boldogságunk sokkal fontosabb, mint a produkció vagy az ismertség” – szögezi le Ákos.

 

Varga Lilla és Bartha Ákos
Varga Lilla és Bartha Ákos

A korábbi tehetségkutatókban volt már rá példa, hogy egy-egy szereplő a műsorfolyam közben szakított addigi kedvesével. Lilla és Ákos ezt a kellemetlen kérdést sem kerüli ki. Nem látják ugyan semmi esélyét annak, hogy szakítsanak, de ha mégis így történne, akkor is duóban folytatják az X-Faktorban. „A zenélést egyáltalán nem befolyásolná egy ilyen változás a kapcsolatunkban – árulja el Lilla. – Mi barátilag is annyira jól megértjük egymást, mintha testvérek lennénk, akkor is együtt állnánk a színpadon, ha mint szerelmespár nem lennénk együtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top