Sztárok

Döntöttek: péntekre kerül a Megasztár

A TV2 péntek estére helyezi tehetségkutató műsora sugárzását. A TV2 szerint a nézők érdekeiről, az RTL Klub szerint azonban menekülésről van szó. Akárhogy is van, a nézők valóban jobban jártak.

Döntöttek: péntekre kerül a MegasztárA TV2 vezetősége úgy döntött, hogy a jövőben a Megasztár5 szombat helyett péntek este kerül képernyőre. A csatorna szerint az elmúlt hetek nézettségi adatainak ismeretében egyértelmű, hogy mind a TV2 tehetségkutatója, mind a konkurens csatornán futó, hasonló jellegű műsor komoly nézői érdeklődésre tart számot. A Megasztár5 pénteki napon történő sugárzása azok számára könnyíti meg a választást, akiknek eddig dilemmát okozott, melyik csatorna műsorára kapcsoljanak.
– A Megasztár élő adásai nézők millióit szegezték a tévéképernyők elé, és büszkék vagyunk arra, hogy egyre többen kíváncsiak a műsorra. Megtettük a szükséges lépéseket és átszerveztük a produkciót, mostantól pénteken esténként tűzzük képernyőre a műsort. Bízunk a Megasztár kimagaslóan erős tartalmában és örömünkre szolgál, hogy mostantól még több néző élvezheti a Megasztár döntőjébe jutott tehetségek produkcióit – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Az RTL Klub részéről, Kolosi Péter korábban többször is hangsúlyozta: a döntéssel a TV2 beismerte a vereségét, és elmenekült a konkurens  X-Faktor elől.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top