Sztárok

Egymásba szeretett a két X-Faktor énekes?

A Blikk egyik olvasója arról számolt be, hogy másfél hete csókolózni látta az X-Faktor két énekesét, Vastag Tomit és Mimit. Ha mindez igaz, akkor elég kínos helyzetbe kerülnek az érintettek, ugyanis Mimi az utolsó hírek szerint boldog párkapcsolatban él kamionsofőr kedvesével.

Egymásba szeretett a két X-Faktor énekes?Tomi nyáron szakított barátnőjével, aki egyébként bíztatta, hogy elinduljon az X-Faktorban, Mimi pedig párkapcsolatban él. Ettől függetlenül állítólag csókolózni látták őket és nem is titkolták mennyire oda vannak egymásért. “Mindez nem igaz. Nem vagyunk együtt Mimivel” – állítja Vastag Tomi. Az X-Faktor legfiatalabb énekese többször hangoztatta, hogy most nem nyitott egy új szerelemre. Tény azonban, hogy ma már nem csak a szerelmes emberek csókolóznak, és az is tény, hogy az elmúlt tehetségkutatókban láttunk már példát arra, hogy két énekes, habár tagadta végül csak kiderült, hogy egy párt alkotnak. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top