Sztárok

A Playboyban az X-Faktor bombázója?

Szívesen levetkőztetné a Playboy Keresztes lldikót. Az X-Faktor bombázó zsűritagját – noha egyszer már ledobta a ruháit – azonban még az is zavarja, ha fütyülnek utána az utcán.

A Playboyban az X-Faktor bombázója?Noha 2000-ben egyszer már ledobta a ruháit, nem tervezi, hogy újra lenge öltözetben, vagy ne adj’ isten meztelenül álljon a fényképezőgép elé Keresztes Ildikó.

Pedig az énekesnőt sokan meglesnék ruha nélkül, hiszen bomba alakját minden szombaton hangsúlyozzák az X-Faktorban. A legutóbbi adásban a sztár egy igen mélyen dekoltált felsőt viselt, mellei majdnem kikandikáltak. 

Észrevette Keresztes testi adottságait a  Playboy is, és megkeresték Ildikót, aki egyelőre nemet mondott az ajánlatra. 

Egyébként a szexbombaságról ő maga így nyilatkozott a nyáron a Bors című napilapban:

 – Mindig is gyűlöltem, ha fütyülnek utánam az utcán, és ki nem állhatom, ha beszólogatnak. Ez nem az én műfajom. Persze jólesik, ha pozitív visszajelzéseket kapok a férfiaktól. Állítólag nagyon jók a lábaim, mindenki azokat akarja. Szerintem egy vonzó nő csadorban és garbóban is fel tudja hívni magára figyelmet. Ha Madonna megengedheti magának, hogy egyik nap csillogó ruhákban, másik nap mackónadrágban jelenjen meg az utcán, akkor én miért ne tehetném? – kérdezte válaszra se várva Ildikó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top