Sztárok

Perel a magyar X-Faktor mentora!

Többmilliós kártérítést követel Nagy Feró és társai egy lemezkiadó cégtől. Az X-Faktor zsűritagja azt állítja: alaposan átverték.

Több millió forinttól esik el Nagy Feró azzal, hogy nem tudja kiadatni a Beatrice új korongját – írja a Bors című napilap. Az X-Faktor mentora három éve olyan szerződést kötött az egyik legnagyobb hazai lemezkiadóval, amely öt évre a kiadóhoz láncolja. A menedzsment azonban váratlanul visszavonulót fújt, a jelek szerint esze ágában sincs kiadni a Beatrice albumát, pedig a mostaninál keresve sem lehet alkalmasabb időpontot találni a kiadására. Feró ugyanis az X-Faktorban sok millió ember előtt szerepel, népszerűsége az égbe szökött.
– Mivel a mai napig nem kaptunk korrekt ajánlatot, nem tudjuk megosztani a dalokat a rajongókkal, kártérítési pert indítottunk. Milliós nagyságrendről szól. Már jogászok dolgoznak az ügyön – árulta el a kőkemény rocker.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top