Sztárok

Hoppá! A TV2 sztárjára cserélték az X-Faktor döntősét!

Solti Ádám, a Non Stop énekese a Nők Lapja Cafénak elárulta, hosszú ideig élt együtt Vágó Bernadettel, az Operettszínház csillagával. Azonban idén év elején szakítottak. Most kiderült, a színésznő már a konkurens csatorna műsorvezetőjével jár.

Tizenegy évig alkotott egy párt Solti Ádám és Vágó Bernadett. Ádám végig a fiatal színésznő mellett volt. Míg a férfi hobbiból énekelt és mellette fogtechnikusként dolgozott, addig Betti egyre sikeresebb, ünnepelt színésznő lett. A kapcsolatuk azonban nem emiatt ment tönkre. Épp akkoriban szakítottak, amikor Ádám karrierje elindult az X-Faktor válogatón. „Nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, a volt kedvesem az Operett Színház dívája, Vágó Bernadett, s nem könnyű valakit úgy kizárni az életedből, hogy mindig szembejön veled egy plakáton, vagy épp újságcikkben. Az első szerelem voltunk egymásnak, és nagyon szép éveket töltöttünk együtt, de beláttuk, hogy nem működik tovább…” – mondta Ádám. Mint megtudtuk, a fiatal színésznő néhány hónapja rátalált a boldogságra és kiheverte a szakítást! Választottja pedig nem más, mint a TV2 szombat délelőtti Nagy vagy! műsorvezetője, Szabó Máté.

Ádám jelenleg facér...
Ádám jelenleg facér…
 Berni már Mátéval boldog...
Berni már Mátéval boldog…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top