Sztárok

Őrület az X-Faktor körül!

Megrohamozták a boltokat az X-Faktor rajongói! A műsor és a versenyzők elképesztő népszerűségét mutatja, hogy pár nap alatt szinte az összes jegyet elkapkodták az X-Faktor nagy koncertjére.

Minden várakozást felülmúlt az az érdeklődés, amely az X-Faktor Aréna-beli koncertjét kíséri. Miután pénteken este az RTL Klub bejelentette, hogy december 22-én este hét órától fergeteges koncertet adnak az X-Faktor döntősei a Papp László Budapest Sportarénában, a rajongók elözönlötték a jegyirodákat. Két nap alatt eddig több mint ötezer belépőt vásároltak meg, amely azért is meglepő, mert ekkora roham csak a világszerte sikeres, nemzetközi előadók koncertjei előtt tapasztalható. Óriási igény mutatkozott a koncert iránt, hiszen a szombati élő adásokra és a hétközi klubkoncertekre csak korlátozott számban férnek be a rajongók. Az Arénának azonban nagyobb a befogadóképessége. A remek hangulat garantált, hiszen mind  a 12 döntős ismét együtt áll színpadra.

Őrület az X-Faktor körül!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top