Sztárok

Előre tippelhető, ki nyeri az X-Faktort?

Taroltak a helyes énekesek a napokban lezajlott X-Faktor-klubkoncerten, egyáltalán nincs könnyű dolga az egyedüli énekesnőnek, Janicsák Vecának...

Úgy látszik, hogy a színpadi teljesítményt többre tartják az X-Faktor nézők, mint a valós énekestudást. Ennek alapján elsősorban a szimpátia dönt és az, hogy egy versenyző mennyire tudja színpadi produkciójával, megjelenésével levenni a lábáról a közönségét. Ráadásul főleg a nők szavaznak, így egy jóképű, vagy valamiért bájos, helyes énekesnek könnyebb dolga van egy énekesnőnél. Hűen példázza ezt, hogy már csak egyetlen nő, Janicsák Veca van versenyben, és nagyon nincs könnyű dolga.

A legutóbbi klubkoncerten ugyanis jól látszott, hogy a közönség elsősorban a fiúkért van oda, a szívtipró Vastag Csabának tangát, Takács Nikolasnak plüssmacit dobtak a színpadra, míg Király L. Norbi vetkőzőszámot adott elő, és ezzel a végletekig hergelte a közönséget. A fiúk voltak az igazi sztárok, és többen azt suttogják, hogy könnyebb dolguk van, mint Vecának, és könnyen lehet, hogy tehetség ide vagy oda, egyik nők kedvence nyeri meg végül a versenyt. 

 

A nők kedvence nyeri az X-Faktort?
A nők kedvence nyeri az X-Faktort?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top