Sztárok

Dráma az X-Faktorban! Kiborult, mert gyűlölködő kampányt indítottak ellene

A szervezők megpróbálták eltitkolni előle, de egy újságíró mégis az arcába vágta, hogy tüntetnek az X-Faktor énekesnője ellen, aki könnyekben tört ki a hír hallatán.
Fotó: Northfoto
Fotó: Northfoto
Egyre fokozódik a feszültség a brit X-Faktorban is. A világsikernek örvendő tehetségkutató egyik legérdekesebb versenyzője, Cher Lloyd teljesen kikészült egy sajtótájékoztatón, miután kiderült, hogy gyűlölködő kampányt szerveznek ellene a nézők. A 16 esztendős énekesnő gyanútlanul ült székében, amikor az egyik újságíró arra kérte, kommentálja, hogy több Cher-ellenes oldal is született a közösségi hálón, és a nézők tüntetést szerveznek ellene. Cher nem is tudott az egészről, ezért sírógörcsben tört ki, de mentora, Cheryl Cole szerencsére a könnyes szemű versenyző segítségére sietett, és közölte a firkásszal, hogy ilyen hírekkel nem szokták traktálni a versenyzőket, hiszen igyekeznek a jóra felhívni a figyelmüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top