Sztárok

Norbi vérét akarják az X-Faktorban

Össztűz Király L. Norbira! Hiába van hatalmas rajongótábora, sokak szerint nem Janicsák Vecának kellett volna párbajoznia szombat este, hanem Norbinak, és a véleményüknek hangot is adtak.

Nincs könnyű helyzetben Király L. Norbi. Noha a jó indulatú, mosolygós fiú számos boldog percet szerzett már eddig is az X-Faktor nézőinek, a verseny ahhoz a pontjához érkezett, amikor Norbi személye már nemcsak az öröm forrása, hanem elképesztő indulatoké is. Valljuk be, Norbit nem elsősorban az énekhangjáért díjazták eddig sem az emberek, sokkal inkább azért, mert igazi showman! De sok néző igazságérzetét bántja, hogy egy Norbinál képzettebb tehetség azért bukik el, mert nem tudja annyira eladni magát a főleg női szavazóknak.

Norbi vérét akarják az X-Faktorban

Ezt érezheti a zsűri is, hiszen a szombat esti X-Faktor után elég heves indulatok dúltak mindenkiben, miután Janicsák Veca kiesett a műsorból. Nem is csak a kiesés bántotta a mentorok lelkét, hanem az, hogy tudták, érezték, a másik versenyző, Király L. Norbi nagyon elmarasztalható produkciót nyújtott, míg Veca torkában tényleg arany van. Keresztes Ildikó végül a nézőkre bízta a döntést, de maga sem tudta igazán, hogy helyesen tette-e ezt. Veca mentora, Geszti Péter hatalmasat csalódott. „Nem Vecának kellett volna párbajoznia, hanem Norbinak” – mondta Geszti, akivel alighanem egyetért Malek Miklós is, aki nemes egyszerűséggel értékelhetetlennek találta Norbi produkcióját. „Vásári, rossz volt az egész. A hangról nincs mit mondanom, mert nem is énekelt” – véleményezte Norbi produkcióját Malek.

A Vecával párbajozó Vastag Csaba is kiborult, könnyes szemmel, kisebb káromkodásokkal csak azt hajtogatta Vecának, hogy „nem kellett volna ennek megtörténnie. B. meg, nem neked kellett volna”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top