Sztárok

Vastag Csaba: Azt hittem, átvertek!

Vastag Csaba maga sem hitte el, hogy tegnap este megnyerte az X-Faktort. Az énekes azt hitte, csak viccelnek vele eredményhirdetéskor.

Órákig remegett Vastag CsabaVastag Csaba a csúcsra ért! A jóképű veszprémi fiú vitt mindent: a 12 milliót, a kocsit és az álomutazást. És övé a szakmai győzelem is: innentől fogva csak az ő elhivatottságán, hozzáállásán múlik, hogy mit hoz ki a kapott lehetőségből. Szakemberek szerint Csaba igazi popsztáralkat, akiért megőrülnek a nők, és valószínűleg igazán szép, hosszú karrier vár rá.

Érthető, hogy a mindig érzelmes Csaba a tőle megszokott módon könnyes szemmel fogadta a győzelmet, alig hitte el, hogy ez a szerencse éppen vele történik. Csaba hosszú ideig csak remegett, szinte fel sem fogta, hogy ő nyerte meg az X-Faktort.

– Azt hittem, a Kész átverés szórakozik velem. Még fel sem fogtam, hogy mi történt, elképesztő érzés – mondta el az énekes, aki megünnepelte tegnap este diadalmenetét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top