Sztárok

Szexi titkok a tehetségkutatókból

Izgalmas vallomást tett Tolvai Reniről szerelme, Kállay-Saunders András! A Megasztár 5 szépfiúja bevallotta: órákkal a döntő előtt jött össze Renivel. De nem csak a Megasztárban tomboltak a hormonok, állítólag az X-Faktor-házban is!

Szexi titkok a tehetségkutatókbólKiderült, hogy mitől énekelt olyan szépen Tolvai Reni! Szerelme, Kállay-Saunders András ugyanis a Borsnak bevallotta, hogy nem sokkal a döntő előtt teljesedett ki a szerelme Renivel.

– Szerelmes vagyok Renibe! Amikor otthon voltam, rájöttem, hogy nagyon hiányzik, és ő a legfontosabb ember az életemben. Pénteken, a műsor előtt jöttünk össze, azóta pedig mindennap találkozunk – mesélte el Kállay-Saunders András. 

Ám nemcsak a Megaházban élvezték egymást a fiatalok, hanem a legenda szerint az X-Faktorban is tomboltak ám a hormonok! A pletyka szerint Vastag Tamás volt az első számú hódító, hiszen nemcsak Nyári Edittel, de egy másik lánnyal is összeszűrte a levet, mostanában pedig Mimivel találkozgat.

A szakember szerint nem véletlen, hiszen az összezártság, a közös cél és az állandó feszültség összehozza az embereket.

– Ezek rövid, szenvedélyes kapcsolatok, amelyek nagyon lángolnak, de hamar ki is égnek – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top