Sztárok

Lebukott! Ő Király L. Norbi titkos nőideálja – fotó

Százával kapja a szerelmes leveleket Király L. Norbi. Az X-Faktor sztárja azonban ésszel örül ezeknek, hiszen azt mondja: neki olyan lány kell, aki nem a hírnevéért, hanem saját magáért szereti. Azért van egy titkos favoritja...

A törékeny, aranyos, bájos hölgyek dobogtatják meg az X-Faktor érces hangú sztárja, Király L. Norbi szívét. A huszonegy esztendős srácért megőrülnek a lányok, de ő csak legyint: még nem találta meg az igazit. Noha egykor tele volt gátlásokkal a külseje miatt, mostanában százával kapja a szerelmes leveleket és felajánlásokat. Ám Norbi tudja: ezek többsége nem kifejezetten neki szól, hanem a szakmában nevet szerzett sztárnak, akinek a fényében bizony sok szépség fürdőzne szívesen.

– Jó emberismerő vagyok, a nő szeme elárulja, hogy valóban érdeklem, vagy csak a népszerűségem imponál neki – mondta el  Norbi, akinek van egy titkos szépségideálja. Noha a hölgyet törékenynek nem kimondottan mondhatnánk, Norbi számára ő az ideális, tökéletes nő. Aki pedig nem más, mint a topmodell, Tyra Banks. 

Egyébként a szívtipróról úgy hírlik, hogy a magánéletében nem bírja a túlzott kötöttségeket, és azonnal nyúlcipőt húz, ha egy lány túlzottan nyomul rá, vagy pedig folyamatosan hívogatja. 

 
Lebukott! Ő Király L.Norbi titkos nőideálja-fotó
 
Lebukott! Ő Király L.Norbi titkos nőideálja-fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top