Sztárok

Felismerhetetlen lett az X-Faktor sztárja – fotó

Szinte rá sem lehet ismerni Mimire, az X-Faktor korábban bájosan kedves, visszafogott sztárjára. Az énekesnő ugyanis durván szexis cuccokban lépett színpadra.

Felismerhetetlen lett az X-Faktor sztárja-fotóA korábban átlagos, kedves tinédzser lányként tündöklő Mimiből vadóc szexbomba lett. Az énekesnő szaggatott, fekete szűk nadrágban és a hasát szinte teljesen szabadon hagyó felsőben vonaglott az X-Faktor korábbi koncertjén. Nagyon szexis volt, de mindenképpen feltűnő, és talán kicsit szokatlan. Igaz, sokan azt mondják, hogy dögös külső kell a sikerhez, és könnyen lehet, hogy Mimi is ezt gondolja, és éppen ezért mutatott meg magából majdnem mindent a színpadon.

– Egész életemben énekeltem, és kicsi korom óta az a tervem, hogy énekesnő leszek. Semmi mást nem szeretnék csinálni, és úgy terveztem az elejétől kezdve, hogy a legtetejére szeretnék eljutni – mondta el a Nők Lapja Cafénak az ifjú szépség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top