Sztárok

Ennyit keresnek az X-faktorosok!

Kiderült, mennyit is érnek az X-Faktor sztárjai! Az egyik szakember szerint többet kereshetnek, mint olyan bejáratott nevek, mint Détár Enikő vagy Szandi.

Ennyit keresnek az X-Faktorosok!Milliókat kereshetnek az X-Faktor sztárjai. Tehetségüknek köszönhetően mindenki őket akarja, sorra kapják a felkéréseket.
Az egyik legismertebb magyar zenei szakember, Szigeti Ferenc mégis azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szerinte nem sokáig tart az X-faktorosok pünkösdi királysága.

„Fél, maximum egy évük van ezeknek a srácoknak (Szigeti ide sorolta a megasztárosokat is!), így azt gondolom, most kell elvállalni mindent, és most kell annyi pénzt keresniük, amennyit tudnak. Ez a kenyér hosszú távon annyira bizonytalan, főleg nekik, akik mögött nemsokára ott loholnak majd a következő szériák versenyzői…” – vélte a zenei szakember.

A Blikkben közölték az X-faktorosok tiszteletdíját: Non Stop: 260 000 Ft +áfa, Vastag Csaba 250 000 Ft+áfa, Takács Nikolas: 180 000 Ft +áfa
Ehhez képest: Détár Enikő: 100 000 Ft +áfa, Szandi: 90 000 Ft+áfa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top