Sztárok

Pornósztár lett a 14 gyerekes anya

Vizsgálja a gyámügy Nadya Suleman életkörülményeit. A nő akkor lett világhírű, amikor nyolcas ikreknek adott életet apa nélkül, majd bevallotta: segélyből milliókat költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie. Most pedig itt az újabb botránya.

Az asszonyt, aki nyolcas ikrei születésével immár tizennégy gyermekes édesanyává vált, feljelentették, mivel szomszédai szerint nem törődik gyermekeivel, akik folyamatosan ordítanak. A harmincöt esztendős nő közelében lakóknak állítólag egyetlen nyugodt percük sincsen. Nadya képtelen ellátni egyedül a tizennégy gyermeket, akiknek jó részét mesterséges megtermékenyítéssel, apa nélkül vállalta. Abból 2009-ben már jókora botrány robbant ki, hogy a brit orvosok egyáltalán hogyan engedélyezhették az eljárást egy segélyekből élő, hatgyermekes nőnek, aki egyedülálló?! Mindenesetre a nyolcas ikrek megszületése után Nadya sztár lett, szinte az összes magazin címoldalán szerepelt, s milliókat keresett. Igaz, a pénzt nem a gyerekekre, hanem plasztikai műtétekre költötte, hiszen megszállottan Angelina Jolie-ra akart hasonlítani.

Pornósztár lett a 14 gyerekes anya

Nadya most megint anyagi gondokkal küzd, a segélyekből nem tudja finanszírozni a csillogó életet, amire olyan nagyon vágyik, dolgozni pedig továbbra sincsen kedve. A nő ezért a közelmúltban fétispornót forgatott, bepelenkázott férfiakkal van együtt, s a botrányos film felkerült az internetre is. A gyámügy vizsgálódni kezdett, könnyen lehet, hogy elveszik a nő gyermekeit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top