Sztárok

33 éves szépfiú lesz az X-Faktor új műsorvezetője

Egy walesi nőcsábászt, Steve Jonest választották az amerikai X-Faktor műsorvezetőjéül. A szépfiú járt Pamela Andersonnal és Halle Berryvel is.

33 éves szépfiú lesz az X-Faktor új műsorvezetője

Amerikában idén fog debütálni az X-Faktor tehetségkutató, amelynek megálmodója, Simon Cowell szerette volna, ha – az Angliában már rutinos mentornak számító – Cheryl Cole lesz az egyik ítész, ám a csatorna leszavazta az énekesnőt. A műsorvezető személyén is hosszasan vitáztak, de kiszivárgott, hogy Hollywood egyik C kategóriás szépfiúját találják a legmegfelelőbbnek a szerepre. Steve Jones eddig csak kisebb csatornák műsorait vezette, meglepően nagy sikerrel, ám most előtte áll a nagy lehetőség. Egyébként a magánéletben már befutott a 33 esztendős, walesi származású nőcsábász, ugyanis nem kisebb sztárok omlottak a karjaiba, mint Pamela Anderson, Halle Berry,  és járt a Hősök sorozat apró termetű sztárjával, Hayden Panettiere-rel.

33 éves szépfiú lesz az X-Faktor új műsorvezetője

Malek Miklós gyereket tervez?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top