Sztárok

Íme, a világsztár titkos diétája!

Katy Perry világ körüli turnéra indul, és mivel a házassággal járó örömök néhány pluszkilót eredményeztek, sürgősen le kell fogynia.
 
Íme a világsztár titkos diétája!

„Hatalmas szívás az új diétám. Nem ehetek sem édességet, sem húst. Cserébe vasárnap »csaló napot« tarthatok, és akkor viszont azt eszek, amit nem szégyellek” – kezdte vallomását Katy Perry, aki heteken belül világ körüli turnéra indul. így újra formába kell lendülnie, hiszen az elmúlt hónapokat újdonsült férjével, Russel Branddel bulizta végig. Ennek pedig tíz kiló lett a jutalma. Új étrendjével azonban nagyon gyorsan megszabadul majd a hurkáktól. Naponta ötször kell nagyon keveset ennie, minden cukrot, zsírt és húst nélkülöznie kell az étkezéseiből, valamint  napi egy órát kell tornáznia és egy órát táncolnia.
Katy tavaly év végén járt hazánkban, és habár akkor megígérte, hogy tavasszal visszatér Magyarországra, budapesti  koncert egyelőre nincs feltüntetve az énekesnő honlapján.

     Íme a világsztár titkos diétája!
20 dolog, amit nem tudtál Katy Perryről
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top