Sztárok

Fotó! Kihullott a drogtól Sheen foga

Sorban veszíti el a fogait Charlie Sheen. A sztár szervezete rohamosan épül le a rengeteg drogtól.

Fotó!Kihullott a drogtól Sheen fogaCharlie Sheennek egyenként hullanak ki a fogai. A hajdanán jóképű, modell külsejű színész, akiért megvesztek a nők, egyre szánalmasabban fest. Arca beesett, szeme alatt mély karikák, hullik a haja, és már most egy aranypótlása van, mert kiesett a foga. Charlie jelenleg drogrehabilitáción van egy magánklinikán, miután 36 órán keresztül bulizott és kábítószerezett, aminek következtében összeesett és rohammentővel kellett kórházba  szállítani. A világ legjobban fizetett sorozatszínésze esztendők óta súlyos drog- és alkoholfüggő, illetve kiapadhatatlan szexuális étvággyal rendelkezik. Szebbnél szebb feleségei voltak, de az összeset úgy helybenhagyta, hogy utána a rendőrök is vizsgálatot indítottak.
Egyébként nem Charlie Sheen az egyetlen olyan híresség, akinek fogsora bánja a vad életmódot. Annak idején Whitney Houston legendásan hófehér, természetes fogsora hullott ki csaknem teljes egészében heroinfüggősége miatt.

Fotó!Kihullott a drogtól Sheen foga

Whitney Houston a felismerhetetlenségig elhízott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top