Sztárok

Szőke bombázó várja VV Alekoszt

Noha a Való Világ 4 villájában nem igazán van sikere a nőknél, Alekoszt egy igazi szőke szépség várja a luxusbörtön falain kívül. Pszichológust kérdeztünk arról, hogy mi lehet az oka, hogy hirtelen megnőtt Alekosz népszerűsége...

Szőke bombázó várja AlekosztHónapok óta köznevetség tárgya, ahogyan Alekosz, a Való Világ 4 okostojása próbálja becserkészni a körülötte lévő hölgyeket. Alekosz zsánerét viszonylag könnyű megfogalmazni: mindegy, csak szoknya legyen rajta. Noha a biztonsági őr végeláthatatlan hosszúságúnak tűnő körmondatai, melyekkel udvarolni próbál, nem emelkednek éppen tolsztoji magasságokba, de az is igaz, hogy nem feltétlenül következtethetünk belőlük arra sem, hogy Alekosz mindössze nyolc általánost végzett. Akárhogy is, úgy tűnik, vége Alekosz pechszériájának, hiszen egy kifejezetten csinos szőke lány vár rá, ha kijött a villából. A modellként dolgozó Anett maga is megjárta a valóságshow-t pár esztendővel ezelőtt, amikor is egy másik valósághős kedvese volt. Alekosz már a szombati kiválasztáson kinézte magának a törékeny modell lányt, aki viszonozta Alekosz szimpátiáját.

A szakember szerint a taktikázó Alekosznak nem kell aggódnia, sok rajongó lány felajánlkozására számíthat majd, ha kijött a villából.  Igaz, csak csendben jegyezzük meg, ezt nem annak köszönheti Alek, hogy időközben Brad Pittre kezdett hasonlítani.

Szőke bombázó várja VV Alekoszt VV Alekosz erőszakoskodott a villában

– Előre bocsátom, felháborítónak tartom, ahogyan a férfiak viselkednek a nőkkel a Való Világban. Rossz példát mutatnak a fiataloknak, hiszen azt sugallják, hogy a nők ostobák, befolyásolhatóak, és csak minden tartalom nélküli szexuális tárgyak. A való életben szégyen így udvarolni! Ami Alekosz sikerét illeti, mivel folyamatosan a tévé képernyőjén szerepel – sajnos –, ez már elég is a sztársághoz, aminek szerves velejárója a rajongás. Biztos vagyok abban, hogy sok lány fogja rávetni magát, hogy így reflektorfénybe kerüljenek – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top