Sztárok

Botrány Szíj Melindával

Ricky Gervais sorsára juthat a Bagi–Nacsa páros. Lassan a magyar humoristák viccén se nevetnek, csak megsértődnek az emberek.
Botrány Szíj Melindával

Lejáratta a sztárokat a humorista

Miután Gregor Bernadettet szado-mazót kedvelő nőként mutatták be, most Szíj Melindát sértették végig. Nem tudni, mi az oka, de a Bagi–Nacsa duó az utóbbi időben jó humorú parodistákból lejárató botrányhősökké változtak, mindenesetre vihart kavarnak mindenhol, ahol csak járnak… Gregor Bernadettől már bocsánatot kértek, de állítják, Szíj Melindától soha nem fognak, hiszen nem is igazán sértették meg őt.

– Valóban meghívtuk Melindát, de a TV2 nem engedte el. Ezt tudomásul vettük, bosszúról szó sincs, sőt mostanában újra felkérjük, jöjjön el hozzánk – reagált Nacsa Olivér, aki szerint egyáltalán nem durvák a paródiáik. – Elegem van már abból, hogy folyton ilyesmivel kell foglalkoznunk, olyan, mintha kipécéztek volna maguknak minket. Tanuljunk már meg végre egy picit nevetni magunkon meg a világon is. Úgy érzem, valahogy hiperérzékenyek lettek az emberek az utóbbi időben. Gregor Bernadették esetében bocsánatot kértünk, mert valóban egy picit ízléstelen volt a paródia, Melindától azonban nem fogunk. Mi csak felnagyítottuk a gesztusait, az esetlenségét, görbe tükröt tartottunk elé – bosszankodott a Borsnak humorista.

A Bagi–Nacsa páros egyébként könnyen Ricky Gervais sorsára juthat. Az amerikai humor nagyágyúját is eleinte sztárolták, mindenhova meghívták, többször vezette az Oscar-gálát is, de az utóbbi időben olyannyira túllőtt a célon, hogy egyre inkább elfordulnak tőle, és nem kérnek az ízléstelen kifigurázásaiból.

 

Forrás: Fábry show
Forrás: Fábry-show

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top