Sztárok

Ördög Nóra kiborult Stohl miatt!

Meglepő bejelentést tett Stohl András: nem vezeti a Csillag születik műsort. Talán gondolatban már felkészült a börtönre?

Ördög Nóra kiborult Stohl miatt!Meglepő fordulat: a Való Világ 4 műsorvezetője, Stohl András  nem vállalja a Csillag születiket.
– Nem az a kérdés, hogy vezethetem vagy nem vezethetem, hanem március 31-én lesz a tárgyalásom, ahol majdnem biztos, hogy ítélet is fog születni. Ami azt jelenti, hogy megint egy irtózatos médiafelhajtás lesz körülöttem, gondolom, hogy a bulvársajtó ismét szét fogja tépni ezt a témát. Viszont a műsor is ebben az időszakban kezdődik. És én azt gondolom, hogy nem összeegyeztethető, hogy egy ilyen típusú műsor, ami fiatal tehetségeket keres, vagy egyáltalán tehetségeket keres, az ne arról szóljon, hogy ki miben milyen ügyes, vagy ki miben milyen tehetséges. Hanem arról, hogy mondjuk a műsorvezetőnek a bírósági ügye milyen stádiumban tart – magyarázta meg döntését a Fókuszban Stohl András.
Pedig Ördög Nóra épp a közelmúltban nyilatkozta azt, hogy nagyon szeretné, ha Buci lenne a partnere.
– Rendkívül megtisztelő lenne számomra, ha két évad után ismét engem kérnének fel műsorvezetőnek, de megértem azt is, ha nem. Az pedig külön öröm lenne, ha Stohl András lehetne a partnerem. Szerkesztőként tudom, hogy kicsit változhatnak a műsor szabályai és felépítése, de azt még sajnos én sem tudom, kik lesznek a műsorvezetők.
Úgy tudjuk, Nóri tiszteletben tartja Stohl döntését, de csalódott a történtek miatt.

 

Ördög Nóra kiborult Stohl miatt!

Halálos sztárkarambolok

.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top