Sztárok

A legrondább fotó Angelina Jolie-ról

Hiába a világ legszebb nője, még Angelina Jolie-ról is lehet előnytelen képet készíteni. A színésznő fotójával hetekig házalt a fotós.
A legrondább fotó Angelina Jolieról

Sarka Kata smink nélkül

Aki azt hitte, hogy vége azon fotók közlésének, amelyek a hírességeket ábrázolják meglehetősen előnytelen állapotban, tévedett. Merthogy a világsajtóban újra felbukkant az a kép, amelyen Angelina Jolie látható, éppen vicsorgás közben és természetesen smink nélkül! Merthogy az ilyen, a bulvársajtó által előszeretettel felhasznált képek egyetlen a célja a lejáratás. Ám van egy másik oka is, amiért viszont érdemes leközölni az említett fotót: hogy ezzel is megmutassuk, a sztárok is csak emberek. Ugyanúgy ásítanak, vicsorognak, lehet fáradt, megviselt az arcuk, és készülhet előnytelen kép róluk, nem kell kisebbségi komplexusunknak lenni miattuk. A baj csak akkor van, ha a képeket elnézve valakiben kárörvendően csak azt ötlik fel, hogy jaj, de ronda az illető. Mindenesetre azt, hogy van igény az ilyesmire, hűen példázza, hogy az alább látható kép háromszázezer dollárért kelt el.  

A legrondább fotó Angelina Jolieról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top