Sztárok

Alsós tananyaggal égetik a villalakókat

Iskolába járnak a Való Világ 4 szereplői. A szándék nemes, a megvalósítás kevésbé.

Alsós tananyaggal égetik a villalakókatTörtek szorzása, osztása, a mondatok fajtái és a prímszámok – ugye ismerősen hangzanak? Tételek, szabályok, összefüggések, melyeket… nos igen, általános iskolában tanultunk. Most ugyanezeket sajátítják el, illetve ugyanezekre emlékeztetik a Való Világ 4 lakóit, több-kevesebb sikerrel. Az iskolában a törtető Éva teljesít a legjobban, aki roppant büszke tárgyi tudására, míg Alekoszt más se érdekel, mint hogy milyen szoknya van éppen a tanár nénin. Szandika nagyon próbál megfelelni, de vannak még hiányosságai. Ugyan a nézők jót nevetnek a maréknyi csapat balgaságain, a szakember szerint azért annyira nem vicces a helyzet.

– A tény, hogy a fiatalok azt a példát látják, hogy ilyen kevés ésszel is lehet ma Magyarországon sztárnak lenni, és a tévében szerepelni, nagyon veszélyes és káros – mondta el dr. Csides Kata pszichiáter. 

Alsós tananyaggal égetik a villalakókat

A legcikibb elszólásaik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top