Sztárok

Újra Balázs kerül Stohl helyére?

Stohl András visszalépett a Csillag születik műsorvezetésétől. Máris megindultak a találgatások, hogy ki lesz helyette.

Újra Balázs kerül Stohl helyére?Sokan, ismert nevek pályáznak Stohl András helyére. A súlyos közúti balesetet okozó színész ugyanis közelgő tárgyalására és morális okokra hivatkozva visszalépett attól, hogy ő vezesse a közelgő Csillag születik című műsort Ördög Nórával. Ugyanakkor jelentkező lenne a helyére bőven. Csonka András, a Reggeli esztendők óta megbecsült műsorvezetője szívesen parádézna Nóra oldalán, de örülne a felkérésnek  Bereczky Zoltán is. Mindenesetre tévés berkekben azt mondják, hogy a legkézenfekvőbb döntés Sebestyén Balázs lenne, aki már vezetett műsort sikeresen Ördög Nórával, nagy rutinja van, és nem utolsósorban: hazánk egyik legkedveltebb tévés és rádiós személyisége. Balázs egyébként is roppant büszke arra, hogy Ördög Nórinak ő tanított ezt-azt az X-Faktor idején.

– Örülök, hogy ennyi műsorban szerepeltem, élveztem is, de sok volt ez így együtt. Egymást követték a műsorok, levegőt venni is alig volt időm. Idén nyáron egy hosszabb külföldi nyaralást tervezek a családdal, fel kell töltődnöm, különben nagyon lemerülök. Az X-Faktor egy volt, hiszen Stohl Buci helyett utolsó pillanatban ugrottam be. Mindegyik műsoromat szerettem, az X-Faktort is, de azt el kell ismernem, hogy nekem alapvetően azok a műsorok állnak jól, amelyekben jobban önmagamat adhatom. Az X-Faktor és például a Csillag születik Bucinak áll jobban. Tőlem alapvetően félnek a műsorvezetőtársaim, mert pikírtnek tartják a humoromat, nem lehet tudni, hogy mikor kinek szólok be. Ördög Nóri is így volt ezzel, de végül szerencsésen alakult a szereplésünk. Nóri hamar feloldódott mellettem, felvette a kesztyűt, ha viccesen belekötöttem, megkóstoltam, ő gyorsan improvizált, vette a lapot. Hiszem, hogy ezzel segítettem neki, természetesebb, lazább lett” – mondta.

 Újra Balázs kerül Stohl helyére?

 Már Balázsnak is van utódja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top