Sztárok

Megégett, orvost hívtak Fábryhoz

Fábry Sándor csúnyán megégette a tenyerét a Fábry-show legutóbbi forgatásán.
Orvost hívtak a megégett Fábryhoz

Ha a kozmetikus égeti szét az arcot – leleplező fotó

Pórul járt Fábry Sándor az Esti Showder legutóbbi forgatásán. A nagy dumás showman egy óvatlan pillanatban a dizájncenter résznél szárazjéghez nyúlt, ami csúnyán összeégette a kezét. A show készítői azonnal orvost hívtak hozzá, a szakember pedig ellátta Fábry sérüléseitA showman hősiesen folytatta ugyan a műsort, de látszott rajta, hogy erős fájdalmai vannak, és a forgatás végeztével újra el kellett látni a sérüléseit. 

Fábry egyébként híresen odafigyel az egészségére és roppant nagylelkű az orvosaival.

– Időről időre eljárok orvoshoz. Nem félem a halált, de igyekszem az esélyét csökkenteni. A műsoraimban volt szó prosztataszűrésről, nőket fenyegető szívinfarktusról. A szűrővizsgálatok fontosak, és ennek én hangot adok. Az interneten minden betegségnek utána lehet nézni, az emberek pánikszerűen észlelnek tüneteket magukon, ami hülyeség. A tényekre kell figyelni! Évente kérni teljes vérkép- és vizeletvizsgálatot, a pasinak ötven fölött elmenni prosztata- és végbélszűrésre, a nőnek a nőgyógyászhoz. Kedves szomszédom mindig azt mondja: Sanyikám, megyünk kifelé az erdőből! Pedig sem lelkileg, sem fizikailag nem érzem még a kort, de meggondolom, mire szánok időt – mondta el egy korábbi interjúban a Showder sztárja. Csak kevesen gondolnák, de Fábry kifejezetten nagylelkű ember, sokat ad vissza abból a sok jóból, ami neki jutott.

– Akik jót tesznek vele vagy akiket megkedvelt, azokhoz több mint lojális és bőkezű. Kifejezetten sokat jótékonykodik. Volt olyan, hogy egy orvos meggyógyította, és Sanyi egy aranyórával jutalmazta a szakember kedvességét és törődését. Mást egy külföldi luxusúttal lepett meg. Egy barátjának kifizette az induló lakástörlesztését – mesélte egyik kollégája.

 

Orvost hívtak a megégett Fábryhoz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top