Sztárok

Végre! Magyarországra érkezik Rihanna

Hosszú várakozás után végre a magyar rajongók is élőben láthatják kedvencüket, az elmúlt évek egyik legnagyobb női sztárját Budapesten!
Végre! Magyarországra érkezik Rihanna!

Exkluzív interjú Rihannával, csak a Nők Lapja Cafén!

Végre! Magyarországra érkezik Rihanna!Rihanna a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb előadója.  Ezt élő koncertjeivel ugyanúgy bizonyítja, mint lemezeivel. Load elnevezésű új turnéja a leglátványosabb és legnagyobb színpadi show, amit valaha csinált. A szeptemberi európai premier után a Budapest Sportaréna színpadán december 8-án lesz látható.
Rihanna budapesti koncertjére a jegyek február 10-től kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül, illetve a Ticketpro országos hálózatában.
Bár még csak most tölti be 23. életévét, de Rihanna máris több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedhet. Összesen tizenöt Grammy jelölése, tucatnyi American-, MTV-, World Music-díja van. Ő az egyetlen női előadó, aki az elmúlt évtizedben kilencszer tudta vezetni az amerikai slágerlistát.

Rihanna debütáló albuma, a Music Of The Sun 2005-ben jelent meg, de az igazi áttörést mégis a 2007-es harmadik album, a Good Girl Gone Bad című anyag jelentette, amelyen olyan slágerek voltak, mint a Take A Bow, Disturbia, Don’t Stop The Music, Hate That I Love You, illetve a listák éléről hetekig elmozdíthatatlan Umbrella.
2009-ben ismét a slágerlisták élére került Rated R című anyagával, amelyről a Rude Boy, a Hard és a Russian Roulette dalok is nemzetközi sikerré váltak. Tavaly a Only Girl (In The World) kislemeze ismét kirobbanthatatlan volt a slágerlisták éléről, amelyet a What’s My Name? című dal és a Loud album követett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top