Sztárok

Forrnak az indulatok! Meztelen fotókon a VV-s lányok!

VV Zsuzsi már megmutatta, most a többi, villában maradt lány is levetkőzik egy férfimagazinnak. Vajon tényleg pucér test kell a sikerhez? Ez lenne a sztárság egyetlen záloga?

Levetkőznek a VV bombázóiA recept, ami mindig beválik. Adott egy csinos nő, aki a tévében szerepel, majd levetkőzik egy férfimagazinban, s garantáltan még nagyobb sztár lesz. Így indult Pamela Anderson, a néhai Anna Nicole Smith, vagy a magyarok közül Molnár Anikó, Bódi Sylvi, Hargitai Bea karrierje is. Most a Való Világ női szereplői is megmutathatják. A villa kirúgott bomba nője, Zsuzsi volt az első, aki levetkőzött, és a Playboy címlapján tündökölt, de a CKM nem várta meg, hogy bárki is kijöjjön, házhoz ment a lányokhoz. 

“Minden nő álma, hogy egyszer egy nívós magazin címlapjáról mosolyogjon vissza az olvasókra. Az, hogy milyen gyönyörű hölgyek vannak a villában, nemcsak nekünk, hanem a CKM magazinnak is szemet szúrt” – állt a villalakóknak küldött levélben, amit Gigi olvasott fel, ugrálva. Igaz, utána kijelentette, ő ugyan nem mutat meg sokat magából. Szavai némiképp furán csengtek annak tükrében, hogy egy nyomdafestéket nem tűrő nevű szexportált reklámozott korábban és már készültek róla erotikus képek is, fegyverrel kezében… 

– Én csak azt tudom mondani, hogy ha ez a négy lány a szépségideál ma Magyarországon, akkor nagyon rossz irányba megyünk. Egyébként sem értek egyet azzal, hogy nőket afféle érzéketlen húsként, szexuális tárgyként mutogassanak- mondta tömören Dr. Csides Kata pszichiáter. 

De vajon tényleg a meztelenség az egyetlen lehetősége egy nőnek, hogy sztárrá váljon? Eleve tartós lehet-e az a siker, amit a testiséggel szereztek meg ezek a lányok? Ha a fent említett nők nagy részének a példáját nézzük, akkor semmiképpen sem. Hiszen Molnár Anikó a közelmúltban még takarított, hogy eltartsa magát, hiába volt háromszoros Playboy címlaplány, vagy vehetjük Pamela Andersont, aki megkopott külseje ellenére is a vetkőzést erőlteti, hiszen másban ezen kívül képtelen kiteljesedni. 

Liptai Claudia pedig azért váltott ki élénk vitát, mert kisgyermekes anyaként dobta le a textilt, ami sokak szerint nem való egy anyához. 

A pillanatnyi csillogáshoz, a szerepléshez a vetkőzés mindenképpen hozzásegít, de a tartós siker megőrzéséhez aligha. 

Levetkőznek a VV bombázói

 Mi lett a valósághősökkel?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top