Sztárok

Híres férfiak, akikkel eltöltenénk egy éjszakát…

"Milyen jó ez a pasi! Ő bizony megér egy két ajtócsapkodást!" – a szerkesztőségben is gyakran elhangzik ez a pár mondat, ha egy celeb pasi szóba kerül. Most egy olyan önző és álmodozó listát készítettünk, amelyben sorra vesszük, hogy melyik szerkesztőnk kivel töltene el varázslatos napot, vagy éjszakát…
Híres férfiak, akikkel eltöltenénk egy éjszakát…

Az angolok szerint ők a legszexisebb sztárok.

Maróti Erika
Kásás Tamás az első számú férfi, akit mondanék, mert magas, sportos (nálam fontos, hogy sportoljon), huncut a mosolya és csodálatos férfiember, akire szó szerint fel lehet nézni (lévén, hogy legalább 2 méter magas). És ha a kék szemébe belenézel, hát… na ott kezdődnek a problémák. A második férfi Matthew McConaughey, aki szintén sportol, imádja a gyermekeit és nagyon sármos. Szóval ő is jöhet…

Pácsonyi Daniella

Nem nagyon rajongok emberekért, a szobám sosem volt tele poszterekkel, de valakit kell mondani, akkor egyértelműen Nick Cave az. Elsőre nem tűnik se szépnek, se kedvesnek, de mégis van valami a kisugárzásában, amitől az embernek kicsit lesz kedve meghalni érte. A bajuszos korszaka nem volt az igazi, és most már a frizurája sem a legjobb, de azért még mindig ő a titkos szerelmem.

Híres férfiak, akikkel eltöltenénk egy éjszakát…Balázs Enikő
Lévén hogy egész nap a hírességekről írok és olvasok, minden nap kicsit beleszeretek valakibe. Ez olyan negatívum a személyiségemben, mint a telefonban a szoftverhiba… Így tehát a listám:
Hétfő: Adam Brody, amiért beleszerettem: Narancsvidék.
Kedd: Chris Martin, amiért beleszerettem: a Yellow című dal után.
Szerda: Robert Pattinson, amiért beleszerettem: a legbunkóbb vámpír.
Csütörtök: Mark Salling, amiért beleszerettem: NEM a Glee, hanem a saját dala, a The Descent miatt.
Péntek: Simon Baker, amiért beleszerettem: Mentalista.
Szombat: Patrick Dempsey, amiért beleszerettem: haja, orra, szeme, mosolya = McCsábító.
Vasárnap: Robert Downey Jr., amiért beleszerettem: Kiss, Kiss, Bang, Bang.

Ken Watanabe
Ken Watanabe

Doba Éva
Az első számú férfi Sean Connery, mert minél idősebb, annál sármosabb, és igazi gentleman. A második nevem Ken Watanabe, de nem mint színész, hanem mint Katsumoto, aki igazi szamuráj, annak minden erényével.

Fogarasi Judit
Számomra Benicio del Toro az első számú férfi. Nem is a szépsége miatt – erről ugye nem kell meggyőzni senkit – inkább a filmekben nyújtott alakításai azok, amik annyira megfognak benne. Csak meg kell nézni a 21 gramm című filmben, de Madonna La Isla Bonita klipjében is feltűnik. És még sorolhatnám… Ráadásul Puerto Ricóban született, ezért nálam plusz egy pont!
A másik kicsit elcsépelt, Leonardo di Caprio. Szintén a színészi teljesítménye fogott meg. Anno nem is értettem, hogy miért voltak oda érte nők milliói, hiszen a Titanic szerintem az egyik legrosszabb film a világon. De a Titanic után akkorát fejlődött, hogy csak miatta képes vagyok bemenni a moziba és megnézni a filmet. Az idő csak jót tett neki.

Javier Bardem
Javier Bardem

Ferenczi Anita

Javier Bardem az első számú kiszemelt. Csodás mély hang, markáns arc, átható tekintet, latin temperamentum. Valahányszor látom, nem tudom eldönteni, hogy most akkor ő egy szép vagy ronda férfi-e valójában. S ettől lesz még izgalmasabb.
Ha elérhetőbb távolságban gondolkodom, akkor Katzirz Dávid, válogatott kézilabdásunk neve is a listán figyel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top