Sztárok

Interjú VV Olivérrel: “Egy igazi szarházi voltam”

A nézettségi adatok alapján az ország fele nézi, mégis mindenki letagadja, így természetesen mi sem tapadunk minden este a képernyőre, és nem nézzük a Való Világot. A hír, hogy a szombati párbajról egy bizonyos Olivérnek kellett hazamennie, mégis eljutott hozzánk... A villa vagányáról lehet jót és rosszat mondani, de egy biztos: nem unalmas figura. Csínytevésein nevettünk, kocsisokat megszégyenítő káromkodásain és láncdohányzásán elhűltünk. Tény: Olivérről mindenkinek megvan a maga véleménye. Nekünk pedig kíméletlen kérdéseink voltak a nagy taktikázóhoz.
VVOlivér interjú

Alekosz és Olivér saját műsort kaphat!

Milyen érzés volt a kedveseddel találkozni és szemébe nézni az „Anikó-eset” után?
Folyamatosan azt érzem, hogy utálom saját magamat. Nem akartam bántani Enikőt, rettenetesen sajnálom. Az utolsó éjszakám volt a legnagyobb pofon, amikor megkaptam a videoüzenetet, amiben elmondta, nem tudja, hogy ott lesz-e a párbajon. Senkinek nem kívánom ezt a kínt.

Helyre lehet ezt hozni?

Nem ment tönkre a kapcsolatunk, csak most helyre kell jönnünk lelkileg. Szerintem sokkal erősebb lett ezáltal, hogy ezt a próbát is kiállta. Enikő életem szerelme. Tudta, hogy nem fogom megcsalni, mégis teljesen összeomlott, ki van készülve idegileg. Nekem most az a dolgom, hogy talpra állítsam, és olyan életet biztosítsak neki, amilyet megérdemel.

Az első ölelés miután Olivért kiszavazták
Az első ölelés, miután Olivért kiszavazták

Egy férfi általában nem szokta ilyen őszintén felvállalni az érzéseit. Ezért sokszor kritizáltak a villában is. Miért ennyire fontos neked Enikő?
Én tudom, milyen az, ha valaki szarházi. Én egy igazi szarházi voltam, és Eni az egyetlen nő, aki nem akart megváltoztatni. Mindenki át akart formálni, csak ő nem. És mégis megváltoztam. Azért jöttem ki, mert nem fogom a boldogságomat és a szerelmemet feláldozni. Nincs az a pénz.

Oli szerint Béci szerepet játszik a villában
Oli szerint Béci szerepet játszik a villában

Most úgy beszélsz, mintha azt üzennéd: a kiesés a taktikázás része volt. Nekünk nem úgy tűnt.
Tudtam, hogy nem nyerhetem meg. Alekosz ellen nem nyerhetek. Bár ezt nem is sajnálom, mert ő érdemli meg a legjobban a győzelmet, és emellett végig ki fogok tartani. Már több mint egy hete áztattam magam, mert nem akartam visszamenni. Azért kellett ennek most eldőlnie, mert így van időm meglovagolni olyan dolgokat, amíg a műsor tart, amiből később profitálhatok. Béla a borsónyi agyával nem volt képes felfogni, hogy nem vághatod saját magad alatt a fát. Nem lehet akárhogy távozni, egy lehetőséged van. És én igyekeztem ennek a lehetőségnek minden másodpercét meglovagolni.

Mondj egy példát, kérlek.
Azért nem aludtam, amikor a többiek áthorpasztották az egész napot, mert amit nem látunk, az nincs. Én rengeteg energiát fektettem arra a villában, hogy ott legyek és folyamatosan történjen valami.

Azt mondod, szeretnéd meglovagolni azt, amit ez a műsor hozhat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a már kiesett villalakók közül csak Zsuzsinak sikerült kiugrania egy Playboy-fotózással. A többiek eltűntek. Mi ennek az oka?
Már most rengeteg lehetőséget kaptam. Szerintem sok vizet megmozgattam a villában. Ezalatt a többiek áldozatok voltak, akiknek nem is volt idejük, lehetőségük kibontakozni. Ginában nagyon hittem, ő ott lehetett volna a fináléban, de kijött.

Nyilván nem volt még időd átnézni a rengeteg cikket, de számos alkalommal bírálták a villalakók műveltségét vagy annak hiányát. (VV Ildi szerint Magyarország a XIX. században lépett be a II. világháborúba – a szerk.)   
Nem szeretném őket bántani, de szükség volt arra az iskolára. Rengeteg a fogalomzavar. Mindig tudtam, hogy Jerzy nem egy lángelme, mégis mindig tud újat mutatni. És még Laci is sokszor mond cifrákat. Ez egy durva leépülési folyamat odabenn. Olyan buta vagyok az utóbbi időben, mint a tök. Jól beszélek angolul, mégis amikor tegnap este lefekvés előtt megpróbáltam magamban összerakni angolul, hogy mi történt velem az elmúlt három hónapban, nem ment. Olvasnom kell, tévét kell néznem, filmet akarok nézni. Vissza kell jönnöm az életbe!

Szerinted mi a titka Béci sikerének?
Béci egy kitartó, szívós, jóképű gyerek. Ennyi. De szerintem Alekosz ellen nem ér majd semmit. Egy nagyképű, öntelt fazon. Nem egyezik a kinti élete a bentivel, és ez Giginél is így van. Pontosan ezért lesz ebből a végén óriási bukta, mert az egész hiteltelen. A nézőket pedig nem lehet megvezetni.

Rengetegszer említed Alekoszt. Sokan támadnak azzal, hogy a vele való viszonyod is csak a taktikád része volt.
Ez nem igaz! Alekkel idekint is folytatódni fog a barátságunk, össze fogunk járni. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen ember a barátjának tekint. Azt pedig már most látom, hogy az egész ország Alekosz-lázban ég.

Kintről támogatja Alekoszt
Kintről támogatja Alekoszt


Milyen a szabadság?

Jó. Akkor ölelem meg a szerelmemet, amikor csak akarom, akkor hívom fel édesapámat vagy a testvéremet, amikor csak akarom, akkor veszek magamnak egy dobozos sört, amikor és ahol csak akarok. Az, hogy egy huzamban el tudok sétálni 200 métert, az maga a csoda nekem. Meg az, hogy ellátok messzire. Életem egyik legkeményebb negyedéve volt. Aki kint van, nem tudja, mi zajlik ott bent. Nem tudhatják, milyen érzés csutka hangerejű zenére ébredni, azt, hogy nem tudod, mennyi az idő. Totális realitásvesztés.

Mikor fogtad fel, hogy ez nem csak egy ártatlan játék?
Igazán? Az iskolahét alatt. Akkor jöttem rá, hogy nincs miért felkelni. Nem volt miért bemenni az iskolába, mert nem volt hová hazamenni. Bármit csináltál, ott maradtál benne a történetben. Nem volt hova menni, felöltődni.

Minden apró lépésed jól megfontolt taktika eredménye volt. Egyesek szerint ez lett a veszted. Van olyan, amit megbántál?
Azt végtelenül bánom, hogy teret engedtem az Anikó-féle dolognak. Nem kellett volna egyáltalán belemennem. Anikóról akármit is mondtam, egyáltalán nem az esetem. Beleestem abba a csapdába, hogy jólesett, hogy azt sugározta felém, mennyire férfias vagyok. De végül megköszöntem neki mindent, mielőtt kijöttem. Szépen váltunk el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top