Sztárok

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!

Ezer hőfokon ég, s az ember életében mindig örök emlék marad. De vajon lehet-e tartós és igazán mély egy tinédzserszerelem? Főleg ha a felek híresek...

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!

Monaco! A botrányos szex fellegvára

Justin Bieber és Selena Gomez
Esélylatolgatás: 30%, hogy együtt maradnak

A tizenhat esztendős tiniszenzáció, Justin Bieber még csak most lépett be a csajozós korszakba, de máris egy tizennyolc éves bombázó, Selena Gomez a kedvese. Ugyan arról megoszlanak a vélemények, hogy a két fiatal kapcsolatában már szerepet játszik-e a testiség, ők mindenesetre azt mondják, nagyon boldogok együtt és szeretik egymást. Noha az is felmerült, hogy csupán PR-fogásról van szó, hiszen a két fiatal jól mutat együtt, a pár ezt hevesen tagadja. Mindenesetre arra azért lehetne fogadni, hogy nem maradnak együtt olyan sokáig.

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!Joe Jonas és Ashley Green
Esélylatolgatás: 80%, hogy együtt maradnak

A Jonas Brothers tagja, Joe Jonas és az Alkonyat-filmek sztárja, Ashley Green tavaly ősszel jöttek össze, és már össze is költöztek. A huszonegy éves fiú a közelmúltban egy angol buldoggal lepte meg két évvel idősebb szerelmét, akinek állítólag a kezét is megkérte már. Akik közelről ismerik a párt, azt mondják: nagyon szeretik egymást, és kapcsolatuk őszinte érzelmeken alapul, de még túl fiatalok ahhoz, hogy beleugorjanak egy házasságba. Ugyanakkor a kapcsolatukat némiképp megnehezíti, hogy a Jonas testvérek szüzességi fogadalmat tettek a házasságig, így könnyen lehet, hogy ezért olyan sürgős Joe-nak az esküvő.

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!Lola és Baronits Gábor
Esélylatolgatás: 98%, hogy együtt maradnak

A Jóban Rosszban szereplője, akit korábban Kiss Ramónával és Szabó Zsófival is összehoztak, remekül mutat a csinos énekesnő, Lola oldalán. Noha kezdetben több internetes fórumon azzal vádolták őket, hogy ez valójában csak egy PR-kapcsolat, a párról készült legfrissebb fotókon látszik, hogy mennyire vonzódnak a másikhoz. Ám kapcsolatukat nagyban megnehezítheti – a korukon kívül –, hogy mindketten a saját karrierjüket építik, elfoglaltak, s folyamatosan különböző hatásoknak, csábításoknak vannak kitéve. Mindenesetre drukkolunk nekik!

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!Vastag Tamás és Mimi
Esélylatolgatás: 3%, hogy együtt maradnak

Vastag Tamás az X-Faktort követően még boldogan nyilatkozta azt, hogy versenyzőtársával, Mimivel elmélyült a kapcsolatuk, s ebből még akármi lehet. Noha a jóképű énekes és a szép fiatal lány szemre nagyon tetszetős párt alkottak, a lángolás minden bizonnyal nagyon hamar kihűl. Tamás ugyanis ma már ekképp nyilatkozik szerelmi életéről. „Én inkább példaként szeretnék állni a mai fiatalok elé, a teljesítményemmel szeretnék elismerést kivívni, és ebbe egyáltalán nem fér bele a csajozás. Persze azért én sem vagyok szent, őszintén szólva, elég sok mindenen túl vagyok. Az X-Faktor előtt és a műsor elején bizony nem voltam jó gyerek, megértem a pénzemet, belementem durva dolgokba is, de mára kiéltem magam” – mondta a tizenkilenc éves Tomi.

Igaz szerelem, vagy PR-fogás? Friss románcok titkai!Tóth Ádám és Lakatos Yvette
Esélylatolgatás: 67%, hogy együtt maradnak

Tóth Ádámot, az Adam’s Comedy énekesét a középdöntőben vette le a lábáról Lakatos Yvette, de a pár még a Mega-házba való beköltözéskor nem gondolta, hogy valaha lesz köztük valami. Pedig Yvette állítólag már akkor is jelezte szimpátiáját a srác felé, amit szinte mindenki észrevett, kivéve a frontembert. Ádám „mulyasága” akkor bosszantotta is a lányt, de ma már mindketten tisztában vannak a másik érzéseivel! A fiatal pár nagyon komolyan gondolja kapcsolatát, a közös jövőt tervezgetik, s hisznek abban, hogy dacára annak, hogy tiniszerelem, örökké tart majd….

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top