Sztárok

Szavazz! Melyik a legszimpatikusabb magyar sztárpár?!

Összeszedtük az öt, szerintünk legszimpatikusabb celebpárost. Persze lehetséges, hogy a mi véleményünk cseppet sem egyezik a tiétekkel. Ezért arra kérünk benneteket, írjátok le a véleményeteket. Csak reménykedünk benne, hogy jó emberismerők vagyunk, és egy páros sem szakít a cikk megjelenéséig...
Szavazz! Melyik a legszebb magyar sztárpár?!

Igaz szerelmek, vagy PR fogások? Friss kapcsolatok titkai!

Legerszki Kriszta és Jánosi Dávid
A Jóban Rosszban sorozat két fiatal, tehetséges színésze tavaly ősszel ismerték el, hogy egy párt alkotnak – a sorozatban szerepük szerint már volt egy titkos légyottjuk, de állítások szerint csak később kezdődött kialakulni köztük valami. Sokan vádolták Jánosi Dávidot, aki elköltözött feleségétől és két gyermekétől, de a jól informáltak tudni vélik, hogy a színész házassága már Kriszta előtt sem volt tökéletes. Akárhogyan is, elnézve a képeket, azt gondoljuk, ez a két ember összetartozik. Azok pedig akik ítélkeznek felettük, legyenek őszinték. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, de ha már átlépünk egy másik kapcsolatba, akkor tegyük ezt úgy, hogy a hátrahagyott személynek a lehető legkevésbé okozzunk fájdalmat.

Szavazz! Melyik a legszebb magyar sztárpár?!

Tatár Csilla és Gönczi Gábor
A férfi az RTL Klub Fókusz című műsorának a vezető arca, a nő a TV2 legtöbb műsorában bemutatkozott már, és mindennél jobban vágyik az elismerésre a szakmai sikerre. Mi csak a hírek szerelmeseinek hívjuk őket. Gábor és Csilla úgy alkotnak boldog párt, hogy a munkában egymás konkurensei. Elképzelésük sincs, hogy oldják ezt meg az esti beszélgetések alkalmával. Vagyis van, de ne menjünk ebbe bele. A párról már többször felröppent a pletyka, hogy megromlott a házasságuk, de ők ezt mindannyiszor cáfolták. Nyilván a média számára az lenne a leginkább megnyugtató, ha Csilla kisbabát várna, de a szerkesztő-riporter egyelőre nem akar babázni. Mi pedig, jelentjük, gyerek nélkül is kedveljük őket.

Szavazz! Melyik a legszebb magyar sztárpár?!

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András
Szerintünk hazudik az a Saunders-rajongó, aki azt állítja, nem féltékeny a Megasztár-győztes lányra. Legyetek már őszinték! Legszívesebben úgy kiradíroznátok Renit András mellől, ahogy Robert Pattinson őrült rajongói tennék Kristen Stewarttal. Összeszedtünk azonban három okot, amiért nekünk jó, ha ők együtt maradnak. 1. Együtt könnyeben tanulnak meg szépen magyarul beszélni, lévén, hogy András Amerikában élt, míg Reninek felvidéki akcentusa van – amit mi kedvelünk. 2. Itt az idő, hogy a Bereczki–Szinetár páros után egy új szerelmes duó is megmutathassa, mit tud. 3. Ha végre összeköltöznek, tök sokat spórolhatnának a rezsin, hisz csak egy lakást kellene fenntartaniuk.

Szavazz! Melyik a legszebb magyar sztárpár?!

Vajda Judith és Rákóczi Feri
A 40 milliós játszma és Morning Show műsorvezetője és – ahogy ő hívja – csaja kapcsolata attól tetszik nekünk, hogy életszerű. Miközben mindenki hasát behúzva próbál pózolni a kameráknak, addig ők vagány táncot lejtenek, vagy egymásra grimaszolnak. Cukorborsó és Édibogár helyett Feri egyszerűen csak Békának hívja gyermekei anyját. Ami meg annyit tesz, hogy nem kellenek giccses klisék ahhoz, hogy tudja a másik: szeretjük. Judit és Feri olyan páros, akik bármikor bármelyikünk szomszédai lehetnének. Ugyanolyan problémákkal és örömökkel élik a mindennapjaikat, mint egy átlagos pár, és ezekről mernek is beszélni.

Szavazz! Melyik a legszebb magyar sztárpár?!

Tabáni István és Csilla
Azt még nem sikerült eldöntenünk, hogy miért szimpatikus számunkra ez a páros. Az első lehetséges ok, hogy István életével bizonyítja: ahogy jönnek a sikerek, szakmai elismerések, az emberek tisztelete, úgy találunk magunkra, és úgy rendeződik az életünk többi része is. És az énekes megannyi magányos év után talált egy hozzá teljesen illő lányt Csilla személyében. A csendes egyetemista hölgy egyébként most először mutatkozott nyilvánosan egy rendezvényen Istvánnal, jobban szereti a háttérből figyelni énekes párját. A másik lehetséges ok, amiért szimpatikusok, egy szóval leírható: egyszerűek, de a szó nemes értelmében.

Szavazz! Melyik a legszebb magyar sztárpár?!
 
 
 
A(z) “Szerinted melyik a legszimpatikusabb celebpár?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Tabáni István és Csilla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top