Sztárok

Belekötött VV Olivérbe egy fanatikus néző

Sok női néző beolvasott Olivérnek egy tévéműsorban, amiért belement Anikó flörtjébe, annak ellenére, hogy barátnője, Enikő kint várt rá.

Megalázták élő adásban OlivértA nők többségének szemében megcsalásnak számít az, ha egy férfi kedves egy nővel, de testi kapcsolat nincs köztük. Egyes pletykák szerint sok női rajongója az Anikóval való flörtölése miatt nem szavazott Olivérre, s ez is lett a fiú veszte.
Tegnap pedig egy feldühödött női néző esett neki Olivérnek a Neked Való című műsorban. „Ha nem akartál semmit, minek mondtad Anikónak, hogy szép? Ilyet ok nélkül nem mond valaki! Ez már megcsalás” – veszekedett a vagány sráccal a néző.

Talán mindenkinek az lenne a legjobb, ha végre pontot tennének az ügy végére. Hiszen Olivér nem tett semmi olyat, amivel megcsalta volna kedvesét. A bezártság és a távolság hozhatta ki a fiúból ezt a fajta viselkedést. De nyilván a bent történteket Oli és kedvese, Enikő már megbeszélték. Talán a VV-nézőknek most kicsit visszavonulót kéne fújniuk és békén hagyni a szerelmespárt, hogy rendezzék a soraikat.

Megalázták élő adásban Olivért

Őszinte interjú Olivérrel 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top