Sztárok

Tavasszal Budapestre érkezik Shakira és Sting!

Még idén Magyarországra érkezik Shakira és Sting. A két sztár tavasz végén, illetve nyár közepén ad koncertet a Budapest Sportarénában.
Tavasszal Budapestre érkezik Shakira és Sting!

Végre! Budapestre érkezik Rihanna! Részletek itt!

Tavasszal Budapestre érkezik Shakira és Sting!Shakira rajongói május 5-én láthatják az énkesnő The Sun Comes Out koncertjét Budapesten. Az énekesnő – akinek már saját parfümje is van – turnéja március 1-jén kezdődik Argentínában, a magyar show-ra az európai körút elején kerül sor. A budapesti show belépőihez először a hivatalos rajongói klub tagjai juthatnak február 23-án 10 óra és február 24., dél között a www.shakira.com oldalon keresztül. Február 25-én 10 órától a jegyek már kaphatók a Ticketpro országos hálózatában is, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Sting pedig immár „rutinos budapesti koncertezőnek” számít. Az énekes június 30-án tér vissza, hogy szimfonikus zenekarával újra elkápráztassa a közönséget. Sting első kirándulása a klasszikus zenei tartományba a Songs From the Labirinth című, lantzene alapú lemeze volt 2006-ban, majd az újra egyesült Police kirobbanó sikerű turnéja után visszatért ehhez a szenvedélyéhez, és a 2009-ben megjelent If On A Winter Night… lemez már az első helyen debütált a komolyzenei listákon. A budapesti előadás belépőihez először a hivatalos fan club tagjai juthatnak, február 22-én 10 órától a www.sting.com oldalon keresztül, február 24-én 16 óráig. 2011. február 25-én 10 órától a jegyek már minden érdeklődő számára elérhetők lesznek a www.livenation.hu oldalon keresztül, valamint a Ticketpro országos hálózatában.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top