Sztárok

Összeomlik idegileg Alekosz?

Noha igyekszik tartani magát, kiborult Alekosz attól, hogy Gombi őt hívta ki párbajozni. Igazságtalannak érzi, és nem örül a felesleges stresszhelyzetnek.

Összeomlik idegileg Alekosz?Noha próbált mosolyogni és visszaszólni a tegnap esti kiválasztáson, azért jobban megfigyelve Alekosz reakcióit, feltűnő volt, hogy az okostojás eléggé kiborult attól, hogy Gombi rárakta a zöld kendőt. Alek szája széle alig láthatóan remegett, a keze is, és nagyon felhúzta magát a kiválasztáson. Nem győzte hangsúlyozni, hogy Gombi dolga megmagyarázni, hogy miért éppen őt választotta ki, amikor nem is volt konfliktusuk. Alekosz állítólag nagyon ideges a párbajtól, és haragszik Gombira miatta, hiszen talán ő az egyetlen olyan ember a villában, aki maradéktalanul jól érzi magát, élvezi az egész játékot és nem nyafog valamiért folyamatosan. Édesanyja szerint Alekosz körömszakadtáig küzdeni fog.
– Nyerni fog Gombival szemben! Meg is érdemli, hiszen ő szórakoztatja az embereket és nem hisztizik, hanem játszik – mondta el Vája asszony.

 

Összeomlik idegileg Alekosz?

Alekosz titkos múltja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top