Sztárok

Édesanyja életét félti a magyar rádiós sztár

Nincs könnyű helyzetben Vágó Piros! A Class FM sztárja ugyanis aggódhat édesanyja testi épségéért.
Édesanyja életét félti a magyar rádiós sztár

VV Olivér cikis ajánlata

Vágó Piros édesanyja régóta szeretett volna eljutni Marokkóba, ám eddig soha nem sikerült a hőn áhított utazás. A Class FM műsorvezetőjének anyukája azonban idén rájött, a Budapest–Bamako-rali az utolsó esélye arra, hogy eljusson az egzotikus országba. A bevállalós asszony döntött: kis piros autójával jövőre ő is rajthoz áll az extrém jótékonysági versenyen.

Teljesen magával ragadták Vágó Piros anyukáját Badár Sándor rádiós beszámolói a Budapest–Bamako-raliról. A népszerű humorista rendszeresen jelentett Sebestyén Balázséknak a Morning Show-ban afrikai kalandjaikról, ez keltette fel a műsorvezető édesanyjának figyelmét, s döntött úgy, jövőre nem indulhat el nélküle a mezőny. Piros nem tart a fekete kontinensre kalandvágyó anyukájával, és kezdeti aggodalma is alábbhagyott, hiszen az asszony férjével együtt vág majd neki a hosszú útnak.  

„Édesanyám már nagyon régóta vágyott Marokkóba. Többször járt arab országban, de oda még nem jutott el. Viszont az idők folyamán rájött, hogy nem a könnyen terelhető turista kategóriájába tartozik, tehát egyénileg célszerűbb lenne utaznia. Ahogy tervezgetett, figyelt föl a rádióban a Budapest–Bamako-beszámolókra és döntött úgy, jövőre neki is ott a helye. Persze a férje közölte, hogy vagy vele, vagy sehogy. Én viszont nem tartok vele, mert megbeszéltük, hogy ha együtt utaznánk, az összezártság nem tenne jót a kapcsolatunknak” – árulta el nevetve a Class FM délutáni műsorvezetője, aki támogatja édesanyja önmegvalósítási terveit.

Édesanyja életét félti a magyar rádiós sztár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top