Sztárok

Ilyen volt az Álomrandi az X-Faktor sztárjával – videó

A 25 éves jogász lány, Anett nyerte az Álomrandit a Non Stop együttes énekesével, Solti Ádámmal. A vakrandi kicsit feszülten indult, de amikor már nem forogtak a kamerák, oldódott köztük a hangulat, és a búcsúnál a fiatalok telefonszámot cseréltek...

Ilyen volt az Álomrandi Solti Ádámmal - videó

Egy híres, fiatal színésznő volt Ádám korábbi párja

Ilyen volt az Álomrandi az X-Faktor sztárjával - videóAnettet már a készülődéstől kezdve követte kollégánk a kamerával, és habár ő azt mondta, csak néhány órát foglalkozott a sminkjével, frizurájával, ruhájával, a lány lakótársa elárulta: Anett már két napja a tökéletes öltözéket kereste a nagy találkára.
Ádám rózsával a kezében, a Symbol étterem egyik romantikus különtermében várta a fiatal hölgyet. A Non Stop énekese a találkozóig nem akarta tudni, milyen alkatú, típusú, személyiségű hölgy lesz a partnere, így nagyon izgult a vakrandi előtt. Talán a kamerák vagy az izgalom miatt, de az Álomrandi kicsit döcögősen indult, aztán érkezett a vacsora és magukra hagytuk a fiatalokat…

Ha tudni szeretnéd, mivel lepte meg Ádám Anettet – akinek pár napja volt a születésnapja –, és kíváncsi vagy rá, hogy lesz-e folytatása a találkának, nézd meg az NLC Álomrandi-videóját! Azt azért eláruljuk, a telefonszámcsere a búcsúnál megtörtént…

 

Kedves hölgyek! Ne csüggedjetek, az Álomrandi-sorozat a Nők Lapja Cafén folytatódik! Addig is ha van ötletetek, hogy ki legyen a következő „randialany” híresség, küldjétek el a sztarok@nlcafe.hu címre!

A legkreatívabb motivációs levelek!

Közel ötvenen jelentkeztek az Álomrandira, de csak egy szerencsés lány találkozhatott Ádámmal! Viszont rengeteg bátor lány osztotta meg velünk érzéseit, és árulta el, miért is szeretne találkozni az énekessel. A legjobb, legviccesebb, legkreatívabb levelekből szemezgetünk!

Szép a fogsorod!

„Ádám jelenti számomra a megtestesült, tökéletes férfifogsort, és nem mellékesen az Ő véleménye szerint az enyém sem rossz (nah az már valami). Másrészről legutóbbi találkozásunk során (klubkoncert) ‘pár’ ember nem hagyott kellőképpen érvényesülni és szeretném ha erre lenne esélyem…”

Jó a csípőmozgásod!
„Miért szeretnék veled találkozni? Hm… mert őszinte a mosolyod, izgalmas a személyiséged és a csípőmozgásod igazán kellemes. Ha szeretsz viccelődni és akármiről beszélgetni, randizz velem!”

Én igazából Sting-rajongó vagyok…
„Én vagyok szőke hercegnő, aki eljött érted fehér lovon! Tudom, hogy egész életedben arra vártál, mikor fogja édesapád, az öreg király kihirdetni, hogy annak adja a fiát meg a fele királyságát, aki megküzd a hétfejű sárkánnyal (ez esetben a hétszázhetvenhét fejű rajongóhordával), hogy végre méltó jutalma lehess a dicső bajnoknak! Ha már így alakult, és boldogan fogunk élni, míg meg nem halunk, tanácsos lenne bemutatkoznom, ugye? Először is hadd szögezzem le, hogy nem vagyok a rajongód. Sting rajongója vagyok. Benned a szimpatikus és tehetséges énekest látom, akivel szívesen megismerkednék, ha a sors úgy hozná….”

 

Az Álomrandi helyszínét a Symbol Budapest étterem biztosította!

Ilyen volt az Álomrandi az X-Faktor sztárjával - videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top