Sztárok

Ki VV Gombi titkos támogatója??

A fórumozók szerint papírforma szerinti győzelmet arathat majd Alekosz a Való Világ szombat esti párbaján. De valamit elfelejtenek...

Alekosz lealázza Gombit?A VV barométer szerint kétségtelenül Alekosz a népszerűbb. A hajdani biztonsági őr, aki tekervényes mondataival, rendre befuccsoló csajozásaival folyamatosan mosolyt csal az emberek arcára, mindig ezer hőfokon ég, és nagyon a villában akar maradni. Ezzel szemben a másik fél, Gombi hetekig csak unatkozott, szenvedett, sírt, és kidolgozott testén kívül eddig nem sokat mutatott magából. Éppen ezért gondolja úgy a fórumozók többsége, hogy mindenképpen Alekosz viszi majd a prímet a szombati párbajon.
Ám a férfi rajongói azzal nem számolnak, hogy Gombi annak idején úgy került a villába, hogy a szavazáson egy-két számról rengeteg szavazat érkezett rá, s éppen ezért engedték meg a szerkesztők, hogy a második helyezett szépfiú, Jerzy is beköltözzön. Vagyis Gombinak van egy „sms-bajnok” támogatója, aki pénzt és időt nem kímélve nyomja az üzeneteket Gombár úrra. Márpedig a szegény sorból jövő Alekosznak ilyen barátja nincsen. Édesanyja szerint ugyanakkor ez nem is baj. „A fiamat így is rengetegen szeretik és támogatják, ő fog nyerni” – mondta el Vája asszony. 

Alekosz lealázza Gombit?

Alekosz veszélyben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top