Sztárok

Visszaengedik Olivért a Való Világba?

"Olivért engedjék be Alekoszhoz 1 órára" nevű csoport alakult a Facebook közösségi portálon.
Visszaengedik Olivért a Való Világba?

Ki VV Gombi titkos támogatója?

A csoportnak rövid idő alatt közel 7000 tagja lett, és azt szeretnék, ha a nőcsábász Alekoszhoz visszamehetne a barátja legalább egy órára. Szerintük egyre laposabb a műsor és Aleknak is jól jönne a feltöltődés. „Ő még nem kapott »ajándékot«! Küldjük be neki Olivért! Bécinek kicsit legörbülne a vigyor a szájáról” – írta egy fórumozó.
Nos azt nem hinnénk, hogy a VV csapata visszaengedi akár pár percre is a kiesett játékost, de egy biztos, a mai párbajon Olivér a nézőtérről küldi az energiát barátjának! „Nem kérdés, hogy ott leszek, és erősítem Alekinyót! – mondta Olivér a Bors című napilapnak. – Amikor kijöttem, megígértem neki, hogy minden követ megmozgatok annak érdekében, hogy ő nyerje meg ezt a játékot. Ehhez most is tartom magam, és ha csak azzal tudom őt segíteni, hogy a szemembe néz, hát ez nem lesz akadálya a győzelemnek.”

Visszaengedik Olivért a Való Világba?

Egyébként sorra alakulnak a Facebookon a Való Világ-os csoportok, egyik új kedvencünk péntek este alakult: „VV Szandika a villa legnagyobb árulója”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top