Sztárok

Szandika leleplezte magát! Szerelmes Bécibe

Morbid hasonlat, de VV Szandika szíve lassan akkora lesz, mint a feltöltött szája. A póthajas, műcicis villalakó ugyanis újabb férfira vetette ki a hálóját: Bécire néz párás tekintettel.

Szandika szerelmes lett BécibeHol vannak már azok az idők, amikor a műnő szemlesütve bevallotta Olivérnek a fürdőszobában, hogy beleszeretett?! Szandika azóta teljes pálforduláson ment keresztül. Összeveszett régi barátaival, Alekoszt meggyűlölte, Olivér nevét pedig alig-alig ejti ki. Pedig egykoron a villa vagánya sokat jelentett neki.

Úgy tűnik, a 21 éves lány nemcsak barátokat váltott, hanem új személy lett rajongásának tárgya is. Szandika ugyanis annál feladatnál, amikor csapatával énekelni kellett a villában, szinte párás tekintettel méregette a rappelő Bécit. A lány arca mindent elárult: szerelem, áhítat, rajongás volt rajta. Olivér után most Bécibe szeretett bele a magával mindig elégedetlen lány. 

Szállásadója, Sanyi szerint Szandi nagyon érzelmes lány. „Ki van éhezve a szeretetre és  törődésre, ezért elég könnyen esik szerelembe” – mondta el Sanyi. 

Szandika szerelmes lett Bécibe

Megutálták a nézők Szandit?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top