Sztárok

Alekosz házasságban él

Alekosz úgy érzi, Évával való kapcsolata olyan, akár egy házasság. De vajon honnan tud ennyit az okostojás az együttélésről, a tartós párkapcsolatról?
Alekosz mindent tud a házasságról

Béci bőrét tönkretették

Megtörtént a lehetetlen: összeszólalkozott Alekosz és a szívének kedves Éva. Alek és az örök konfliktusforrás törtető sértő dolgokat vágott egymás fejéhez. Villabeli „ellenségeik” tátott szájjal figyelték a viaskodást. Pár órával később Alekosz már mosolyogva kommentálta a balhét.
„Olyan a viszonyunk, akár egy jó házasság. Vannak nézeteltérések, veszekedések, de pár órával később nem is emlékszünk erre, a sértések elszállnak” – mondta el Alek, aki szerint Évával való kapcsolata stabil alapokon áll.

Felmerült a kérdés, vajon Alek és Évi vitája nem egy megrendezett balhé volt? Mintha ők is taktikázni kezdtek volna, hogy társaikat megtévesszék: azt a látszatot keltik, hogy már nem állnak annyira közel egymáshoz, hogy csak ők tudják, mennyire teljes is közöttük az összhang.

Alekosz mindent tud a házasságról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top