Sztárok

Béci nekiment Alekosznak a villában

Szandika és Béci utálattal fogadta a párbajról visszatérő Alekoszt. Bécivel azonnal csúnya szóváltásba keveredett az okostojás.
Béci nekiment Alekosznak a villában

Visszaengedik Olivért?

Amikor a szombat esti Való Világ 4 párbajon a vesztes Gombi elbúcsúzhatott valakitől, kapcsolták a villát, ahova percekkel korábban érkezett vissza Alekosz. Az élő közvetítés során jól látszott, hogy Béci éppen szóváltásba keveredett Alekosszal és nagyon mondja a magáért. Kiderült, hogy Béci rosszindulattal vegyes gyűlölettel fogadta az okostojást, és szinte azonnal nekiment. Nem tetszett neki, hogy Alekosz nem fogott vele kezet érkezéskor, nem is köszöntek egymásnak, illetve Béci azon is felhúzta magát, hogy a párbajhős nem mondta el  neki, hogy milyen százalékaránnyal nyerte a párbajt Gombi ellen. Alekosz édesanyja szerint Béci végre megtudhatta, hogy fia milyen erős karakter. „Az az igazság, hogy Béci megijedt Alekosztól, ezért kötött bele, végre rájött, hogy milyen erős karakter is a fiam. Mindenkinek van ott félnivalója” – mondta el Vája asszony.

Béci nekiment Alekosznak a villában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top