Sztárok

Bukott sztár lett az X-Faktor új mentora

Jessica Simpson lett az amerikai X-Faktor egyik zsűritagja. A döntés előtt értetlenül állunk. Egyrészt Jessica nem éppen a legnagyobb dívák egyike, másrészt az elmúlt években igencsak lecsúszott az énekesnő.

Kiszivárgott! Megvan az X-Faktor új zsűritagja!

Az utóbbi időben Jessica Simpsonnak romokban hevert az élete: komoly súlyproblémái voltakgondjai akadtak az alkohollal, és szakmailag sem sikerült túl nagy sikereket besöpörnie. Az énekes-színésznőcske persze örömmel igent mondott, amikor felkérték, hogy foglalja el az X-Faktor egyik mentori székét. A választás azonban meglehetősen furcsa, hiszen a ítészeknek általában elengedhetetlen a sikeres szakmai háttere, Jessica bukott valóságshow-ja, két slágerecskéje és gyenge sorozatszereplése nemigen ad okot a hírnévre. Sokan már most bukást jósolnak a más országokban hatalmas sikerrel futó tehetségkutatónak. A kritikusok szerint ugyanis ilyen zsűritagokkal esélyük sincs a párhuzamosan futó American Idol zsűrijével szemben, ahol többek között Jennifer Lopez és Steven Tyler ülnek.

Kiszivárgott! Megvan az X-Faktor új zsűritagja! 

A világ legbutább hírességei – aranyköpések!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top