Sztárok

Az év legnagyobb rongyrázása lesz Paris Hilton esküvője

Esküvőre készül Paris Hilton. Az örökösnő mamája szervezi a ceremóniát, ami valószínűleg az év legnagyobb rongyrázása lesz.

Paris Hilton titkos esküvőre készül

A feltűnési viszketegségben szenvedő örökösnőtől világraszóló lakodalomra számítanak, ahol a teljes sztárvilág az ifjú párral ünnepel. Úgy látszik, Paris 30 éves korára megkomolyodott, a drog- és alkoholbotrányok után már tényleg a valódi értékek számítanak neki. Kiszivárgott, hogy szerelmével, a nightclubmogul Cy Waitsszel még idén összeházasodnak. A férfival egy hatalmas bulin ismerkedtek meg, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól.

Ha hinni lehet a híreknek, Paris visszafogott ceremóniát szeretett volna, a média kizárásával. De családja és ügynökei rábeszélték, hogy vesse el ezt az ötletet, és gondoljon a bankszámlájára is.
A lagzit állítólag az örökösnő mamája szervezi. A menyasszonyi csokor fehér rózsából készül majd, a vendégsereg névsorában csupa ismert emberrel találkozhatunk, a menü elkészítéshez pedig egy sztárséfet szeretnének felkérni. A gyűrűvivők pedig kik lennének, ha nem Paris édes ölebei? 

 Paris Hilton titkos esküvőre készül

Sarka Kata Paris Hilton sorsára jutott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top